Kantoor huren in Geel

Ben je een student-ondernemer, startende ondernemer, thuiswerker of freelancer? En ben je op zoek naar een centraal gelegen en betaalbare kantoorruimte in (de buurt van) Geel? Dan is Co-Works! de ideale oplossing! Onze coworkingspace staat open voor ondernemende en creatieve mensen die een tijdelijke of permanente werkplek zoeken.

Wat is een coworkingspace of flexwerkplek?

Een coworkingspace of flexwerkplek is een ruimte waar je op een flexibele manier gebruik kan maken van professionele kantoorfaciliteiten. Concreet gaat het over een comfortabele werkplek die je deelt met anderen. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je er gebruik van maakt. Je huurt dus geen vast kantoor, maar één enkele werkplek in een gezamenlijke ruimte. Dit heeft als voordeel dat het een pak voordeliger is - je betaalt enkel wat je nodig hebt - en dat je toch gebruik kan maken van allerhande faciliteiten zoals een vergaderruimte, printer, koffieapparaat enz. Daarboven kan je je klanten ontvangen in een professionele omgeving.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van je noden kies je een formule die bij je past. Onze formules variëren van 8 tot 160 uur per maand en zijn steeds aanpasbaar naargelang je noden veranderen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag, de overeenkomst is maandelijks opzegbaar. No strings attached, dus! Je kan steeds online checken of en wanneer er beschikbare plaatsen zijn om te coworken. Het is ook mogelijk om vooraf een plekje ter reserveren, zodat er een plaats vrijgehouden wordt wanneer dat nodig is. 

Co-Works! is gelegen op wandelafstand van het station, een gratis parking en de markt van Geel.

Faciliteiten in onze coworkingspace

Naast een werkplaats met snelle wifi, voorzien we ook een aantal randfaciliteiten, al dan niet tegen betaling. Zo is er steeds koffie, frisdrank en water aanwezig, kan je gebruik maken van een vergaderzaal, klanten ontvangen en pakjes laten leveren tijdens de kantooruren. Wil je iets afdrukken of scannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! 

Co-werken is ook net-werken

Omdat je een werkplek deelt met anderen, leg je ook makkelijk nieuwe contacten. Het is niet ondenkbaar dat je aan tafel schuift bij andere creatieve en ondernemende mensen die je kunnen inspireren en als klankbord kunnen fungeren. En visa versa. Op die manier krijg je nieuwe inzichten, kan je ideeën aftoetsen en misschien zelfs tot een samenwerking komen.

Een gedeelde flexwerkplek is een perfecte oplossing voor iemand die een professionele werkomgeving zoekt aan een betaalbare prijs.

Apart kantoor huren in Geel en omgeving

Een flexwerkplek kan ook de ideale opstap zijn naar een afzonderlijke kantoorruimte voor één of meer personen. In Geel en omgeving zijn er tal van initiatieven die dit aanbieden: